Nu fyller vi hallen!

måndag, 09 mars 2015. Kategori: Damer

Spännande kval väntar

Damerna bjuder in till kvalmatch i Sävsjö Sporthall. Man ställs mot Röke IBK från Hässleholm i bäst av två matcher. Vi hoppas få se dig på läktaren för ett spännande kvaldrama och en chans för våra damer att ta sig upp i näst högsta serien i Sverige!

Detta är Play off 1 - vinnaren i denna matchserie ställs sedan mot ettan i div 2 småland (Olofström) i bäst av två matcher om en plats i division 1. Kommer man hit är det ett lag Sävsjö slagit tidigare denna säsong. Spänning väntar!

Stabil seger hemma för herrarna mot IK Zenith

söndag, 08 mars 2015. Kategori: Herrar

Med spännande förutsättningar inför matchen, för Sävsjö IBK i toppen och för IK Zenith i botten av tabellen, var det upplagt för en dramatisk tillställning i Sävsjö Sporthall på söndagseftermiddagen. Fullt så dramatiskt blev det dock aldrig då hemmalaget kunde hålla ett stabilt avstånd målmässigt matchen igenom efter en bra första period.

Sävsjö kunde tillslut vinna med 7-3 efter att Christoffer Johansson avslutat i tom kasse. Gästerna IK Zenith får sannolikt inrikta sig på division 2 spel nästa säsong.

Glädjelördag i Sporthallen, nu väntar spännande matchdagar

lördag, 07 mars 2015. Kategori: Damer

Damerna besegrade Westervik med 5-4

Bägge representationslagen klara för kval uppåt.  Damerna efter en match som vanns med minsta möjliga marginal och herrarna utan att ens ha spelat då seriejumbon Stenungsund  hjälpte till och sensationellt vann sin match idag.

Sista(?) dammatchen för säsongen?

fredag, 06 mars 2015. Kategori: Damer

Dam A - Westervik kl. 14 i Sporthallen på lördag

Våra matadorer och deras krigare behöver alla sina fans i hallen.

Ljungby ville mer

måndag, 02 mars 2015. Kategori: Damer

Dam A - Ljungby 5-6

Ljungby hade den största viljan i lördags

Storseger för herrarna mot Pixbo

lördag, 28 februari 2015. Kategori: Herrar

Rävarna från Göteborg fick åka hem med svansen mellan benen...

Pixbo parkerade bussen framför sporthallen denna lördag eftermiddag. Men någon Pixbo-buss stod definitivt inte parkerad framför motståndarkassen då Sävsjö enkelt vann med hela 10-3.

Gästerna började annars matchen bäst och ägde mycket boll i inledningen av första perioden. Sävsjö slarvade gång på gång med bolltapp på mittplan. Därför var det heller inte ologiskt att Pixbo tog ledningen och också gick till pausvila med 1-0.

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Tabelläget i dam div.2 inför helgens matcher

Kan läget i serien bli mer spännande? De tre första lagen får spela kval till div.1. Vilka lag ska det bli? Lämna gärna dina tips i kommentarsfältet.

Sävsjö förlorade derbyt mot Östra

söndag, 22 februari 2015. Kategori: Herrar

Sävsjö kom inte riktigt upp i nivå i derbyt mot Östra. Varken försvarsspel eller anfallsspel gick att känna igen under matchen. Stundtals bra anfallsspel och totalt sett över hela matchen skapades många målchanser. Några av dessa borde resulterat i mål men det där lilla flytet var inte med Sävsjö laget idag då bollen flertalet gånger dansade på mållinjen eller träffade målramen.

Sävsjö börjar matchen bra och är nära att ta ledningen. Dock är det Östra som kan göra både 1-0, 2-0 och 3-0. Sävsjös första mål kommer först i andra perioden när Christoffer Johansson lägger en boll mot mål som målvakten släpper retur på och Ulrik Weidman påpassligt kan trycka in.

Tre poäng till damerna efter en oerhört spännande match där serietvåan Vöikers fick se sig besegrade med 6-5

lördag, 21 februari 2015. Kategori: Damer

Kan det bli mer nervkittlande?

Det var inte bara spelarnas puls som gick upp den här matchen. Tror att det var fler än jag på läktaren som kände att det dunkade på ganska bra