Johanna redo för Umeå

torsdag, 02 januari 2014. Kategori: Damer

Johanna redo för Umeå

Johanna Birgersson satte sig tidigare idag på bussen upp till Umeå.  Där ska hon representera Smålandslaget, F15, i SDF-SM. Detta är få förunnat, men det som skiljer Johanna från många andra spelare i Umeå är att hon gör detta för 3:e gången. På resan upp fick hemsidan nöjet att byta några ord med Sävsjös unga målvaktstalang, om vad hon känner och tänker inför stundande turnering och även säsongen med klubblaget.

Dragningslista December 2013 Sävsjö IBK:s månadslotteri

lördag, 28 december 2013. Kategori: Anslagstavlan

Dragningslista december 2013

Sävsjö IBK:s månadslotteri

Vinster avhämtas på Erikssonsfärg hantverkareg 2 Sävsjö

3000:- nr1312086

1000:- nr1312158, 1312064,1312120

500:- nr 1312015,1312097,1312122,1312083,1312061, 1312123

En eldsjäl har lämnat oss

onsdag, 25 december 2013. Kategori: Allmän

Under juldagen har vi nåtts av den tråkiga nyheten att Yngve Nilsson, en stor eldsjäl inom klubben har lämnat oss under julafton. De senaste åren har han haft hand om entrén, tillsammans med Dagmar, och sett till så att så många som möjligt gått in med en halva-potten lott i handen. Han har under många år varit busschaufför åt föreningen och många är vi, ungdomar och seniorer, som åkt till matcher och cuper med Yngve bakom ratten. Vi minns hans många historier, härliga inställning och humor.

Tankarna går till Yngves familj, och Dagmar som funnits vid hans sida in i det sista.

Yngve har gett oss många härliga minnen och saknaden är stor. Vila i frid. 

Klar seger över Lessebo

onsdag, 25 december 2013. Kategori: Herrar

Klar seger över Lessebo

Herrarna spelade i fredags sista matchen innan julvilan mot Lessebo GoIF. En viktig match för att kunna behålla avståndet som serieledare. Sävsjö börjar matchen bra och fortsätter så genom hela matchen. Första perioden slutar 0-3 efter ett mål i slutsekunderna. 6-1 står det på resultattavlan efter andra perioden och när slutsignalen ljuder har våra herrar vunnit matchen med 10-3. 

Damerna föll mot FBC Kalmarsund

söndag, 22 december 2013. Kategori: Damer

Damerna föll mot FBC Kalmarsund

FBC Kalmarsund gästade igår Sävsjö Sporthall med pressen att hålla sig kvar i toppen medans Sävsjös tjejer måste ta poäng för att försöka ta sig ur botten striden. 

Sävsjö vann med ett nödrop

söndag, 15 december 2013. Kategori: Herrar

Sävsjö vann med ett nödrop

Derbymatchen senast mot Vetlanda IB var en riktig urladdning för våra herrar. En match med en härlig inramning och Sävsjö lyckades segra med uddamålet. Under fredagskvällen var det åter dags för match, tabellmässigt toppen mot botten, men förstås en lika viktig match som alla andra tidigare. Motståndare för kvällen, Ingelstad IBK.

Första perioden är förhållandevis händelsefattig. Sävsjö äger mycket boll men har svårt att komma till farliga målchanser. Perioden ser ut att bli mållös men…

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Knattarnas julavslutning

söndag, 15 december 2013. Kategori: Allmän

Knattarnas julavslutning

På söndagen hade knatteinnebandyspelarna (födda -2007) sin julavslutning i Sporthallen. Barnen fick springa in i en nedsläckt hall till musik, discoljus och rök.

Därefter spelades en internmatch mellan de röda och vita. Ivrigt påhejande föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar viftade med utdelade flaggor och stämningen var på topp... 

 

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Summering efter halva säsongen och julklappsutdelning

söndag, 15 december 2013. Kategori: Bloggen Inside SIBK

Halva säsongen har nu gått och här kommer en liten summering av hur det har gått för våra representationslag. Det kommer även att delas ut endel klappar till vissa sävsjöspelare.

Biljetter och buss till SM-finaler för dam och herr i malmö arena 12 april 2014

lördag, 14 december 2013. Kategori: Allmän

Biljetter och buss till SM-finaler för dam och herr i malmö arena 12 april 2014

SIBK har fått ett förmånligt erbjudande att köpa ett begränsat antal biljetter till ett reducerat pris.

Pris: 50 kr t o m 16 år 200 kr för vuxna

Vår plan är att vi ska resa med buss därför tillkommer en avgift på ca 120 kr.
Anmälan till: Mike Karlsson Facebook eller på mobil 070-956 16 83

OBS. SENAST ONSDAGEN DEN 18/12 OBS.
Först till kvarn är det som gäller...

Halloj!!

torsdag, 12 december 2013. Kategori: Allmän

Vi tänkte undersöka om det finns någon eller några som har gamla avdankade innebandyklubbor mm som man skulle vilja skänka till föreningen? Vi tänkte ha dom till "låneklubbor".

Kontakta Ingemar Svensson 0763376555.

TACK på förhand!

MVH Styrelsen

Härlig seger i derbyt mot Vetlanda

fredag, 06 december 2013. Kategori: Herrar

Härlig seger i derbyt mot Vetlanda

På fredagkvällen segrade herrarna i derbyt mot Vetlanda! Detta efter att Markus Eriksson snyggt placerat bollen i nätmaskorna efter en snabb omställning  i slutet på tredje perioden. 5-4 skrevs slutresultatet till inför 430 ivrigt påhejande supportrar.

Uppdaterad med referat, tryck läs mer.

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Derbydags

torsdag, 05 december 2013. Kategori: Bloggen Inside SIBK

Imorgon fredag smäller det för våra herrar och det är ett av de största derbyna man kan uppleva som spelare eller ledare med ett rödvitt hjärta. Våra damer åker på söndag till Malmö för en tuff bortamatch. 

Derby mot Vetlanda

söndag, 01 december 2013. Kategori: Herrar

Derby mot Vetlanda

Fredag 6 december klockan 20.00 är det dags för årets första riktiga derby. Träningsmatcher i alla ära, men de är ingenting mot den toppmatch i Division 2 som väntar i Sävsjö Sporthall. Årets hittills högsta publiksiffra är 215 i premiären mot Lessebo. Att vi ska nå över det är inga konstigheter. Men vi kan nämna att det spelades en match i världens bästa innebandyliga i torsdags. 562 personer kom och tittade på Jönköping-Växjö. Ska det kunna slås på fredag? Det är ingen omöjlighet.

Ta med nära och kära och alla andra ni känner till sporthallen och skåda årets första riktiga derby.

FYLL HALLEN!

Segern satt hårt inne

söndag, 01 december 2013. Kategori: Herrar

Segern satt hårt inne

Jonas Lindstrand gjorde sitt första mål för säsongen, ett viktigt sådant, mot Väckelsång

Det blev till sist seger för Sävsjöherrarna när man mötte den poänglösa jumbon Väckelsång under fredagen. Trots att spelet stundtals inte alls såg ut som det brukar, så handlar spelet som alltid om tre poäng.

Sävsjö IBK tog vid fyra-snåret bussen söderut för andra fredagen i rad. Denna gång blev resan inte lika lång utan man valde att hoppa av i Väckelsång istället för att fortsätta mot Blekinge. Väckelsångs IK - Sävsjö IBK, eller om ni så vill; jumbon mot serieledaren.

Hej på er alla som sålt salami!

lördag, 30 november 2013. Kategori: Allmän

Vet att det är kort varsel, men på måndag är salamin på plats och sorterad kl 17-18,30 på Anti-corr (Smedgatan 7/Hammaregatan - i närheten av Orwak) Vi blir väldigt tacksamma om alla som har möjlighet kan komma och hämta sina korvar! Pengarna för salamin betalas antigen in på föreningens konto 5046-5962 (OBS! Skriv namn!) eller kommer jag och samlar in dem nästa måndag (9 dec) och tisdag (10 dec) på era ordinarie träningstider. Hör av er till mig om det blir några problem.                                                                                       /Jessica Karlsson
<<  20 21 22 23 24 [2526 27 28 29  >>