JAS segrade i premiären

tisdag, 22 oktober 2013. Kategori: Herrar

JAS segrade i premiären

Sävsjö inledde alltså Juniorallsvenskan med att inkassera tre poäng i bortamatchen mot IBF Tranås i onsdags. Det blev tillslut en ganska klar seger, men vägen dit var inte helt fläckfri.

Uppdaterade träningstider för ett par ungdomslag!!

tisdag, 22 oktober 2013. Kategori: Allmän

Fr.o.m denna veckan dvs v 43 kommer P0203 att träna tillsammans och det på onsdagar 17-18 i Hofgård och på fredagar 18-19 i Hofgård.
P040506 kommer att träna tillsammans och det på fredagar 17-18 i Hofgård.
Välkomna!!

Poängtapp mot Vimmerby IBK

måndag, 21 oktober 2013. Kategori: Herrar

I fredags var det dags för hemmamatch igen denna gång mot Vimmerby IBK. Ett starkt motstånd visade det sig, och efter ett oavgjort resultat efter full tid drog gästerna längsta strået i sudden death. Slutresultat 6-5.
Matchen var väldigt jämn rakt igenom...

Poängkungen inför Vimmerby

onsdag, 16 oktober 2013. Kategori: Herrar

Poängkungen inför Vimmerby

Tre segrar av tre möjliga för våra röda hjältar kan inte kallas för något annat än en drömstart. Senast tvålades Hovslätt dit med hela 8-2. På fredag väntar Vimmerby IBK i sporthallen och givetvis kommer Robert Bjerhag finnas på banan.
-Vi måste spela på topp för att vinna, säger han inför matchen mot Vimmerby.


Robert Bjerhag var förra årets bäste målskytt i Sävsjö och svarade för 25 mål i Division 1. Efter att ha gjort ett mål på de två första matcherna gjorde Robban en kalasmatch mot Hovslätt och svarade för tre mål och två assist. En viktig pjäs i lagets offensiv verkar vara i storform...

Premiär i Juniorallsvenskan 13/14

måndag, 14 oktober 2013. Kategori: Herrar

Premiär i Juniorallsvenskan 13/14

Hjärta… För klubben, för laget, för grabbarna.

Glädje… Den oslagbara känslan av att vinna.

Imponerande seger mot Hovslätt

måndag, 14 oktober 2013. Kategori: Herrar

Imponerande seger mot Hovslätt

Herrarna vann på söndagen det tidiga toppmötet mot Hovslätt med klara 8-2. Imponerande slutresultat där man visade på effektivitet och fortsatt tät defensiv.

I Sävsjö har förstafemman haft svårt att hitta mål i de första matcherna. I matchinledning mot Hovslätt lossnar det rejält och efter 13 minuter har man gjort tre mål... 

Talangen inför Hovslätt

tisdag, 08 oktober 2013. Kategori: Herrar

Talangen inför Hovslätt

Efter två raka vinster mår Sävsjö IBK:s herrar bra. Välmående är också en av lagets framtidsmän, 17-årige John Johansson har fått se sitt Vrigstad IF klara nytt kontrakt i Division 4, fått en bra start med Sävsjö IBK och verkar få se himmelsblått ta SM-guld.
- Det är kul att leva, säger Johansson.

Självförtroendet är gott i Sävsjö IBK efter två raka segrar i Division 2. Senast besegrades Lessebo GoIF med 6-1 inför dryga 200 personer i Sävsjö Sporthall. På söndag väntar Hovslätts IK i Jönköping i seriens tredje omgång och vi har den stora äran att få se ett framtidsnamn ställa upp på en exklusiv intervju med hemsidan efter att ha inlett en bojkott mot de stora medierna. Vi talar såklart om John Johansson...

Knatteinnebandyn får ny dag och tid

tisdag, 08 oktober 2013. Kategori: Allmän

Väldigt roligt med alla barn som dök upp i torsdags på första knatteinnebandyn. Vi har förståss insett att lilla Hägneskolan för liten för 40 barn. 

Redan denna veckan kör vi därför istället FREDAG i Hofgårdshallen kl 16.00-17.00. Vi har inte fått kontaktuppgifter till alla föräldrar och därför kommer vi ledare även att finnas i Hägneskolan på torsdag för att köra en timme med de som inte nåtts av informationen.

Vi hoppas att detta fungerar för er alla trots att tiden är något tidig. Eventuellt blir det en senare tid ledig om några veckor, men det återkommer vi med om så blir fallet. 

 

Uddamålsförlust för damerna mot Älvstranden

söndag, 06 oktober 2013. Kategori: Damer

Uddamålsförlust för damerna mot Älvstranden

Damerna åkte på en riktigt sur förlust på lördags eftermiddagen borta mot Älvstranden.  

Stabil hemmapremiär för herrarna

lördag, 05 oktober 2013. Kategori: Herrar

Stabil hemmapremiär för herrarna

Äntligen var det dags för hemmapremiär och Sävsjö levererade igen! Seger med 6-1 efter att skotten haglat på Lessebos målvakt i tre perioder.
Att äga boll har sällan varit Sävsjös melodi de senaste säsongerna, men det är en av de punkter som tränarduon satt upp som mål att utveckla. Och det går inte att förneka att man lyckats. Lessebo parkerar i sin zon medans Sävsjö äger boll och letar luckor.
 

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Tiden går fort när man har roligt!

torsdag, 03 oktober 2013. Kategori: Bloggen Inside SIBK

Båda seniorlagens serier har redan dragit igång och det känns som om det var igår man satt och funderade på hur säsongerna skulle inledas för de båda lagen. Herrlaget inledde förra helgen med seger medan damerna än så länge är poänglösa!

Intresset på topp när Knatteinnebandyn startade

torsdag, 03 oktober 2013. Kategori: Allmän

Intresset på topp när Knatteinnebandyn startade

Idag har vi haft start för knatteinnebandyn för tjejer och killar 4-6 år. Förhoppningen var att det skulle dyka upp ganska många en önskan som överträffades med råge då hela 43 barn dök upp. Väldigt roligt tycker förstås vi ledare.

Men det blev lite trångt i Hägneskolan så nu siktar vi istället på att få fram en tid i en stor hall. Vi vill ju självklart bereda plats för alla som vill prova på. En gång i veckan kör vi och vi har inriktningen att det ska vara mycket lek med och utan klubba. Det kan vara allt från hinderbana med redskap till matcher och nyckeln är självklart att det ska vara roligt! På ledarsidan har vi skrapat ihop ett riktigt kanongäng med mycket ledar och innebandyerfarenhet i Patrik Fransson, Joakim Bjerhag, Roger Johansson, Mikael Vikman, Daniel Nilsson och Mikael Abrahamsson.

Är det fler barn som är intresserade kan man se tider och anmäla sig här på vår hemsida.

Kapten inför hemmapremiären

tisdag, 01 oktober 2013. Kategori: Herrar

Kapten inför hemmapremiären

Det är dags att rulla vidare med införreportage inför herrarnas matcher. På fredag är det dags för herrarna att premiärspela på parketten i Sävsjö Sporthall och man kommer dit med gott självförtroende efter segern nere i Ingelstad.

Förlust mot serieledarna

lördag, 28 september 2013. Kategori: Damer

Förlust mot serieledarna

Det är en tuff uppgift att möta förra årets seriesegrare, ännu tuffare blir det om man visar för mycket respekt. Det fick damerna lära sig i dagens match mot Warberg IC där man redan efter drygt halva första perioden låg under med 4-0.

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Dragningslista September

lördag, 28 september 2013. Kategori: Anslagstavlan

Dragningslista september 2013

Sävsjö IBK:s månadslotteri

Vinster avhämtas på Erikssons färg, Hantverkareg 2 Sävsjö

3000:- nr 1309085

1000:- nr 1309191, 1309039, 1309108

500:- nr 1309166, 1309158, 1309060, 1309030, 1309193, 1309126

<<  22 23 24 25 26 [2728 29 30  >>