Inför match med #1 Johanna Birgersson

Inför match med #1 Johanna Birgersson

fredag, 03 mars 2017 Posted in Damer

På Lördag spelar våra damer sista matchen för denna säsongen! Vi vill passa på och tacka alla som stöttat oss under denna säsongen. Vi är otroligt tacksamma för visat intresse! Hoppas vi ses på lördag i sporthallen klockan 14.00.

Hej Johanna! Hur är läget? Du hänger ju mycket i stallet hos din häst, tävlar du också?

Hejsan, jodå det är bara bra. Ja det blir en hel del timmar i stallet. Ja det gör jag, nu när innebandysäsongen tar slut så börjar tävlingssäsongen med hästapollen istället.

 

Du är ju en utav nyckelspelarna i laget och är oerhört viktig! Hur känns det att få komma tillbaka efter en tids sjukdom och få avsluta säsongen på planen?

Det är underbart att vara tillbaka. När jag låg på sjukhuset hade kunde jag bara önska att i alla fall få spela en match innan säsongen va slut även om det kändes som att det var ganska långt borta. Jag fick hoppa in i målet igen och fick några matcher mer än vad jag trodde jag skulle få. Jag är väldigt glad och tacksam över att jag får avsluta denna säsong i målet. Det betyder mycket efter all som hänt.

 

Ni kommer sluta på en fjärdeplats i serien, hur tycker du säsongen har sett ut? Finns det någon som du tycker utvecklats lite extra?

Jag tycker säsongen gått överraskande bra med tanke på nya tränare. Även nya spelare som tagit sin plats i laget och en hel del positionsbyten på spelare. Så den fjärdeplats tycker jag är välgodkänt. Måste passa på att ge lite extra plus för mina nya backvänner Alicia och Frida A. Tycker dom gör ett riktigt bra jobb och har verkligen tagit ett stort steg framåt. Fast skulle vilja ge alla i laget en fet guldstjärna efter denna säsongen tillsammans.

 

På lördag möter ni Alvesta, sist ni möttes åkte ni hem med 3 pinnar och matchen slutade 5-6. En match som var väldigt jämn. Alvesta har överraskat positivt som nykomlingar, hur tror du matchbilden denna eftermiddag kommer se ut?

Alvesta är ett relativt ungt lag med mycket fart under fötterna. Sist vi möttes var det en riktigt bra och jämn match och jag tror att det kommer bli minst lika tufft på lördag.

Såhär års går det mycket sjukdomar, hur ser laget ut?

Ja tyvärr är det ju det, har varit fattigt de senaste träningarna. Frida B är borta sen tidigare pga knät, sedan har vi några som är halvkrassliga men förhoppningsvis är på bättringsvägar och kan vara med i helgen.

Till sist, vågar du tippa något resultat?

Efter mycket hårt slit kommer matchen sluta med vinst, 6-3.

Tack så mycket Johanna. Lycka till på Lördag !!