Inför match med #23 Sandra Bjerhag

Inför match med #23 Sandra Bjerhag

lördag, 21 januari 2017 Posted in Damer

Välkomna till sporthallen imorgon (söndag) klockan 13.30, då Ljungby kommer på besök! Våra damer står inför många tuffa matcher och varje poäng är viktig för att kunna ta sig upp på den efterlängtade kvalplatsen. Inför denna matchen är det så är det #23 Sandra Bjerhags tur att säga sitt.

Hej Sandra! Är det hockey eller innebandy som gäller, det har ju spenderats en hel del tid på isen med grabben?
Haha, jag har ju ett blivande hockeyproffs att uppfostra så jag tar alla tillfällen som ges att va på isen. 
 
 
Resan upp i a-laget tog fart redan förra säsongen men i år har det blivit en hel del speltid för din del, hur känns det? 
Jag har ju haft som mål att ta en plats i a-laget så det känns ju riktigt bra. Det har varit en ganska stor omställning och jag känner själv att det har tagit tid för mig att komma in i spelet. Men jag är grymt tacksam över spelarna jag har runt omkring mig som ständigt pushar och peppar. 
 
 
Backpositionen har väl varit din stora styrka, vad kan vi förvänta oss av dig till söndagens match mot Ljungby?
Jag går alltid in med inställningen att inte släppa in något mål, så ni kan förvänta er att jag kommer göra allt jag kan för det inte ska hända. 
 
 
Sist ni möttes vann ni med 3-9 och ni var det spelförande laget. Vad förväntar du dig av laget och hur tror du matchbilden kommer se ut?
Allt har med inställning att göra, om vi skiter i att titta på tabellen och gör jobbet så kommer vi vara det spelförande laget. Jag tror och hoppas att vi ska kunna bjuda publiken på ett bra spel och lite fina mål. 
 
 
Hur har veckans träningar sett ut och vem tror du kommer bli matchens utropstecken och slitvarg(!!!) ?
Veckans träningar har blandats med mycket glädje och full fokus trots lite bortfall pga sjukdomar. Jag tror att matchens utropstecken blir Agnes, hon imponerar varje träning. Och matchens slitvarg blir Lisa, det krävs ingen kommentar utan ni får helt enkelt se. 
 
 
Sist men inte minst, vi är nyfikna på om du vågar tippa ett resultat? 
Jag tippar på ett liknande resultat som sist men att vi håller nollan denna gången ;)
 
Lycka till och se till att inkassera de 3 oerhört viktiga poöngen!