Jesper Fransson avgjorde med sent mål

måndag, 11 november 2013 Posted in Herrar

Under söndagen ställdes våra herrar mot Värnamo IK på bortaplan. Sävsjö börjar matchen bra, skapar en hel del chanser och för spelet. Hemmalaget backar hem och spelar ett tajt försvarsspel, där allt som oftast målvakt eller spelare står i vägen för Sävsjös avslut.

Värnamo kommer stundals till mindre farliga chanser genom kontringar eller slarv i försvarsspelet. Första perioden förblir mållös efter två duktiga målvakter i båda lagen.

I andra perioden fortsätter Sävsjö sitt spelövertag och får tidigt i perioden ett ledningsmål. Jesper Fransson hittar Albin Hagelvik i slottet som med ett dragskott snyggt placerar bollen. I slutet av andra perioden testar Filip Fransson ett skott från halva plan som letar sig in i mål. Ett mål som betyder 0-2 till Sävsjö.

I tredje perioden händer som så många gånger förr att laget som leder blir för bekväma i sitt spel. Sävsjö utnyttjar inte det numerära överläget och kort därefter kommer både reducering och kvittering. Halva perioden återstår och Sävsjö börjar nu forcera för ett ledningsmål. Tiden ser ut att rinna ut men med två minuter kvar av matchen trycker Jesper Fransson dit bollen framspelad av Albin Hagelvik. Värnamo kommer aldrig till någon riktigt farlig chans i spel sex mot fem.

Målskyttar: Albin Hagelvik, Filip Fransson, Jesper Fransson

Nästa match spelas hemma mot Barnarp på fredag 15/11, matchstart kl 20.00 i Sävsjö Sporthall. Väl mött!