Skip to main content
Klar seger över Lessebo

onsdag, 25 december 2013 Posted in Herrar

Herrarna spelade i fredags sista matchen innan julvilan mot Lessebo GoIF. En viktig match för att kunna behålla avståndet som serieledare. Sävsjö börjar matchen bra och fortsätter så genom hela matchen. Första perioden slutar 0-3 efter ett mål i slutsekunderna. 6-1 står det på resultattavlan efter andra perioden och när slutsignalen ljuder har våra herrar vunnit matchen med 10-3.

Nedan följer en summering av Sävsjös mål i matchen:

0-1 Rasmus Svensson trampar in i slottet från högerkanten och hittar målet med ett lågt skott.

0-2 Via en målvaktsretur kan Markus Eriksson snyggt göra mål på ett volleyskott.

0-3 Ett skott från backplats och målvaktsretur med sekunder kvar av perioden friställer John Johansson. Efter diskussion godkänns målet tillslut av rättskiparna.

0-4 Robert Bjerhag trampar in från högerkanten, skjuter förbi täck och hittar vänster krysset.

1-5 John Johansson drar iväg att skott från högerkanten som letar sig in i bortre krysset.

1-6 Ett klassmål av Albin Hagelvik då han får boll på mittplan, chippar över försvarsklubba och tillslut chippar in bollen i mål.

1-7 Albin Svensson är påpassligt med framför mål.

2-8 Från backplats trixar sig Jimmie Bergh ända fram till motståndarmålet och kan via ett lågt placerat skott se bollen gå in i mål.

2-9 En fristående Albin Svensson gör inget misstag i slottet och kan enkelt göra sitt andra mål för dagen.

2-10 Sävsjö vinner boll och kontrar in sista målet för dagen. Kenneth Karlsson får passning från högerkanten och placerar bollen i nättaket.

Efter en bra genomförd match går nu Sävsjö till välförtjänt julvila. Efter ledigheten är det dags att träna bort julmaten och förbereda sig inför första matchen nästa år. Då är det Hovslätt IK som gästar Sporthallen. Fredagen 10/1 kl 20.00 hoppas vi kunna se DIG stötta vårt lag!

Sävsjö Innebandy önskar alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!