Knapp vinst mot Barnarp

tisdag, 17 september 2013 Posted in Herrar

Under lördagen spelade Sävsjös herrar mot seriekonkurrenten Barnarps IF. Inledningen av matchen var tveksam av hemmalaget men Sävsjö jobbade sig efterhand in i matchen och kunde tillslut dra det längsta strået. Segersiffrorna skrevs till 7-6.

- Det är starkt av oss att vinna trots att vi inte spelar på topp, men jag är inte helt nöjd med vår insats. Jag vet att det finns mer att hämta från grabbarna, säger tränare Per Swärdh.

Barnarp gör tidigt 1-0 i matchen. Sävsjö reducerar dock kort därefter innan Barnarp går upp till ledning 1-3. Första perioden slutar 2-3. I den andra perioden förbättrar Sävsjö sitt spel och vänder underläge till ledning efter en bra insats av andra formationen som gör tre mål. Inför sista perioden leder våra herrar med 6-4. I mitten av tredje perioden utökar Sävsjö sin ledning till 7-4 och då slappnar hemmalaget av lite. Barnarp tillåts reducerar två gånger om innan slutsignalen ljuder.

Målskyttar: Markus Eriksson 2, Rasmus Svensson, Björn Fransson, Kenneth Karlsson, Filip Fransson.