Knattarna spelade poolspel

Knattarna spelade poolspel

måndag, 02 februari 2015 Posted in P0809

Under söndagen spelade våra kommande innebandystjärnor födda 2008 sitt första poolspel hemma i sporthallen. Det var Värnamo (08-09) som kom på besök och Sävsjö hade fått ta med några barn födda 2009 för att få ihop två fulla lag.

Det var Värnamo som började bäst i den inledande matchen och tog tidigt ledningen. De var också lite vassare för dagen även om Sävsjö lag 1 kom igen  stark på slutet och så när kom i kapp...

Matchen som sedan följde spelades mellan Sävsjö lag 2 och Värnamo. Det märktes kanske lite att Värnamo spelarna hade en match i benen och Sävsjö gick segrande ur den striden. 

Men det viktiga var ju att ha roligt och det tror vi att alla barn hade där kämpainsatserna på planen varvades med korv och godisinköp i kiosken.

I den avslutande matchen möttes sedan de båda sävsjölagen där man fick springa in till dunkande musik, tjoande föräldrar, rök och ljuseffekter. Nöjda med dagen tackades sedan publik och domare innan det var dags att ta sig hem för en (lugn?) söndagskväll.

Tack till alla föräldrar som ställde upp och skjutsade barn, hejade på och hjälpte till med allt runt omkring. Även tack till ljus och ljudsamordnare och två eminenta domare.

Nästa gång det är dags är den 1 mars. Då kommer det två lag på besök till Sävsjö och vi kommer att enbart ha ett lag med barn födda 2008.

Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel Knattarna spelade poolspel