Ny förlust för damerna mot Fröjereds IF

måndag, 27 januari 2014 Posted in Damer

Vinsten mot Hovshaga AIF i förra omgången gav ny energi i laget och förväntan om att förlust-trenden skulle vända. Tyvärr räckte det inte till mot Fröjereds IF, men en helt ok match för sävsjötjejerna.

Matchen inleddes inte på bästa sätt för hemmalaget, då Fröjereds hann göra både 0-1 och 0-2 inför pausvilan. Sävsjö-tjejerna är inte riktigt på tårna i försvarsspelet, och tittar lite för mycket på boll, och Fröjereds Linn Johansson tar chansen och gör två mål från slottet.

I andra perioden har Sävsjö mycket chanser men lyckats inte förvalta dom förrän Jennifer Gustavsson disktinkt vänder runt i mittzon och sätter 1-2.

Det är ett taggat sävsjö-gäng som kliver upp på planen inför tredje, men redan efter 2 minuter sätter Fröjereds IF 1-3. Hemmalaget sliter men Fröjereds jobbar på bra i försvarsspelet. I slutet av perioden pressar Sävsjö IBK på rejält och tempohöjningen leder till många målchanser, men en reducering uteblir och matchen slutar alltså 1-3.

Nu är det uppehåll till helgen men hoppas att vi ses i Sporthallen den 8 feb kl 15 i Sävsjö Sporthall då FBC Engelholm kommer på besök.