Robban gjorde fyra mål i mötet mot Barnarp

Sävsjö vann toppmötet

måndag, 18 november 2013 Posted in Herrar

Under fredagskvällen spelade våra herrar en viktig match mot toppkonkurrenten Barnarps IF. Det var många tappra supportrar som valde Sporthallen framför Sveriges VM-playoff. Tack till Er! Då Sverige inte riktig fick med sig det resultat som man hade önskat gick det desto bättre för våra herrar. Seger med 6-3.

Sävsjö tar tidigt ledningen i matchen då kapten Ulrik Weidman avancerar upp på vänsterkanten och trycker dit bollen. I mitten av första perioden reducerar sedan Barnarp...

Direkt efter reduceringen kommer ett uppspel som Jesper Fransson bröstar ned och hittar Robert Bjerhag. Ledning med 2-1 inför andra perioden.

I början av andra perioden drabbas Barnarp av två minuters utvisning för obstruktion. Sävsjö utnyttjar det numerära överläget när Albin Hagelvik assisterar Ulrik Weidman. Sävsjö fortsätter skapa chanser och kan göra både 4-1 och 5-1 innan periodvilan.

I tredje perioden får Sävsjö två utvisningar mot sig men lyckas med stabilt spel klara ut dessa. Båda lagen fortsätter skapa chanser och det är Barnarp som lyckas bäst. Barnarp reducerar två gånger om, vilket betyder 5-3 på resultattavlan. Barnarp tar ut målvakten och spelar sex mot fem. Rasmus Svensson vinner bollen på mittplan och spelar fram Robert Bjerhag som sätter bollen i öppet mål. Slutresultatet skrivs till 6-3.

Målskyttar: Robert Bjerhag 4, Ulrik Weidman 2

Nästa match är ännu en värdemätare då Sävsjö möter Olofström på bortaplan.