Seger i svår bortamatch på Öland

måndag, 28 oktober 2013 Posted in Herrar

Härlig seger för herrarna i den svåra bortamatchen mot Färjestadens IBK. 6-3 blev slutresultatet efter tre mål av Albin Hagelvik och hela fem poäng av Robert Bjerhag...

Första perioden var målsnål, men i den andra så small det till då det inom loppet av tre minuter rullande in hela tre Sävsjö-mål. Detta genom Jimmie Bergh och två gånger Albin Hagelvik samtliga mål framspelare av Robert Bjerhag.
Och det var just första femman som var hetast i anfallszonen för dagen. Innan andra perioden är över har man hunnit göra ytterligare två mål och det står 5-1.

Den avslutande perioden vinner hemmalaget med 2-1, men tre härliga poäng tar grabbarna med sig tillbaka över Ölandsbron på bussen hem till Sävsjö.

På fredag väntar ett målglatt och farligt Månsarp som i de inledande omgångarna skakat topplagen Vetlanda, Olofström och nu senast Barnarp 8-9. Blir en tuff uppgift för grabbarna.