Skip to main content

Vinst mot Vetlanda IB

söndag, 08 september 2013 Posted in Herrar

Under lördagen mötte våra herrar Vetlanda IB i Sävsjö Sporthall. Slutresultatet skrevs till 9-3 i en match där båda lagen saknade en del spelare. Sävsjö spelade stundtals bra och hade en del fina kombinationer som resulterade i mål. Dock var det vissa perioder av matchen en del slarv och avsaknad av aggressivitet i försvarsspelet.

Första perioden inleds med att Jesper Fransson resolut gör 1-0 i numerärt överläge. Sävsjö utökar ledningen 3-0 innan Vetlanda får till en reducering. I andra perioden har vårar herrar bra utdelning på målchanserna och drar ifrån till 7-2. I sista perioden gör kapten Ulrik Weidman ett snyggt mål i numerärt överläge, fint framspelad av nyförvärvet Markus Eriksson.

Nu får grabbarna ladda om till morgondagens match då man möter förra årets motståndare Lagan IBK. En match som kommer bli betydlig tuffare.