Vinst med mersmak mot Husqvarna

lördag, 17 augusti 2013. Kategori: Herrar

Herrarna tog en fin seger mot förra årets seriekonkurrent Husqvarna under lördageftermiddagen.

En härlig 4-2 seger och det kändes som vi hade taktpinnen större delen av matchen, menade tränare Per Svärdh.

Med lite mer fokus i avsluten borde det blivit fler mål. Första formationen med Hallberg, Berg, Markus, Robert och Kenneth var ett ständigt orosmoment för motståndarna i anfallszon och spelade 3-0 i matchen. 

Kul även att se våra yngre spelares mogna spel där vi faktiskt har hela åtta spelare som är 18 år eller yngre på planen. Det ger ännu mer alternativ och skapar konkurrens i trupperna.

Sega ben mot Fagerhult

lördag, 17 augusti 2013. Kategori: Damer

Sega ben mot Fagerhult

Fagerhult blev en tuff nöt att knäcka för damerna på lördag eftermiddagen. Tjejerna från Habo var för dagen piggare och kanske var det fredagens cykelpass som hade satt sig i benen för damerna.

Stundtals visade man dock vad man egentligen kan ute på planen. Men medans gästerna visade prov på både finurlighet och effektivitet var skärpan i avsluten för hemmalaget på tok för dåligt. Ett undantag var Josefin Gustavsson rökare i krysset från distans i andra perioden.

Mot slutet på matchen ryckte man dock upp sig men underläget gick inte att ta i kapp och slutresultatet skrevs till 5-6.

Målskyttar: Josefin Gustavsson 3, Sabina Magnusson, Jennifer Isaksson. 

Nya tag väntar i nästa träningsmatch mot Linköping på söndag.

 

Lyckad tävlingsdag och upptakt för herrarna

fredag, 16 augusti 2013. Kategori: Herrar

Lyckad tävlingsdag och upptakt för herrarna
Under lördagen var det nog en och annan som höjde på ögonbrynen i Sävsjö när det kommer innebandykillar susande kors och tvärs på sina cyklar i staden. Försäsongens fysgrupper gjorde upp om den åtråvärda pokalen. Allt från att rulla traktordäck uppför skidbacken till att lösa suduko stod på schemat. Och efter en hel dag med aktiviteter stod grupp Robban som segrare. Stort grattis till er och tack alla krafter runt omkring som gjorde dagen möjlig.
Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Ny hemsida

torsdag, 08 augusti 2013.

Nu är det dags för en ny säsong med många nya utmaningar.

Efter en kanon säsong får nu damerna mäta sig med motståndarna i näst högsta serien, div 1. Detta medans ett föryngrat herrlag står för en spännande utmaning i division 2.

Vi satsar också vidare med lite runt föreningen och hoppas vi kan bli både bättre på matcharrangemang och hemsida. 

Första steget är lanseringen av vår nya hemsida, är du intresserad av att var med för att hålla den levande? Skriv en kommentar nedan.

<<  27 28 29 30 31 [32