Skip to main content

Seriepremiär i Juniorallsvenskan!

 Så var det då äntligen dags, det som hela kommunen gått o väntat på. Laguppställningar har diskuterats, spelare har hyllats, tränare har sågats, allt har förberetts in i minsta detalj. Nu är det premiär i Sveriges hetaste serie: Juniorallsvenskan – serien där elitspelare föds.

I Sävsjölägret har det finslipats de senaste träningarna, femmorna har tagit form och svetsats samman. Det börjar se riktigt bra ut. Nu är det upp till bevis för klubbens framtid som ska ge sig ut på äventyr med slutdestination Innebandyfesten.

Hemsidan har tagit sig ett snack med tränarduon om deras tankar inför seriestarten:

Hur tycker ni att laget ser ut inför måndagens match?

Jovars, det ser bra ut. Vi genomförde sista träningen på ett mycket bra sätt med bra fart och bra tagg! Johnnys frilla är utprovad så vi ser inga hinder!

Vad blir nyckeln till segern?

RS vinner alla tek och Sjöblad dunkar in ett par lång skott!
Skämt och sido så är det ett hårt jobb på alla positioner som gäller samt fokus på vårat eget spel och inte de andras skit.
Gör vi som vi ska så blir vi svår stoppade.

Hur tror ni matchen slutar?
Vi tror givetvis på vinst samt att vi spelar snyggt och underhållande!


I premiären är det alltså Craftstadens IBK Oskarshamn som står för motståndet. En välskött förening som satsar hårt och tufft motstånd är att vänta. Det finns inga lätta matcher i den här serien, som förövrigt heter JAS I, och det gäller att alltid vara på hugget för att över huvud taget ha en liten gnutta chans att gå vidare. Men killarna vet vad som gäller och nu ser vi till att sluta upp när det väl börjar dra ihop sig till skarpt läge.

Nu på måndag alltså, den 1 oktober, klockan 20.00 tekas äventyret igång för Sävsjö IBK JAS! Kom i tid för att undvika köer

  • Skapad