Skip to main content
Inför matchen med #4 Hanna Thalin!

Inför matchen med #4 Hanna Thalin!

torsdag, 27 oktober 2016 Posted in Damer

Inför fredagen match då damerna tar emot gästande Vöikers tar vi nu pulsen på Hanna Thalin! Hanna är en tongivande spelare på sin backposition, men några års erfarenhet vad gällande möterna med Vöikers.

Hej Hanna! Hur är läget? Som jag förstått det är det just nu kameran och Robin som gäller, har du verkligen tid med innebandyn?

Tjena! Jo de är bara bra, allt rullar på som vanligt. Tid? Jag planerar mitt liv efter innebandyn inte tvärtom! Robin har ju blivit en liten super supporter nu och tycker de är roligt att kolla så det känns bra! Kanske till och med blir lite fina bilder framöver, måste ju bara lära honom kameran först.

 

Du var en tongivande back förra året, har du fått fortsatt förtroende eller hur ser det ut?

Jag spelade back för första gången i slutet på förra året med Frida Björkman, så hon hade ju de inte lätt om man säger så! Tog till mig det mesta och jag spelar ju fortfarande back så något måste ju gått in!

 

Nu har ni spelat 4 matcher och tagit hela 9 poäng, hur tycker du att inledningen av säsongen har varit?

Vi är ju obesegrade efter ordinarietid så jag tycker den har varit helt okej. Och så kommer det ju fortsätta vara så inget att klaga på!

 

På fredag (28/10) kommer Vöikes på besök, ett lag som ni mött innan. Det har varit tuffa och jämna matcher! Det som är annorlunda mot föregående år är att er förra tränare Matts Bergsten står på andra sidan. Kommer det påverka er?

Haha påverka oss? Bättre att ställa frågan till honom ;) Nej men jag tycker det ska bli kul.

 

Vad vet du egentligen om Vöikes?

Av erfarenhet genom säsongerna så tycker jag att Vöikes är ett lag med mycket fart, som tycker om att rulla boll. De är även att lag som spelar fysiskt vilket vi gillar! Med många bra spelare som sätter sina chanser så det får vi passa oss för.

 

Hur tror du att matchbilden kommer se ut och vågar du tippa något resultat?

Jag tror det kommer bli väldigt jämt, så tippar vinst med 4-3

 

Vad kan vi förvänta oss av dig till helgen och hur har veckans träningar sett ut? Sjukdomar? Skador?

Höstsnuvan har våldgästat stan, men trots det har det varit full fart på träningarna. Vi har några från fall till helgen då Ellen Karlsson och Lisa Rapp är borta. Sen så hoppas vi såklart att Agnes Bjerhag kan snöra på sig skorna igen efter sin stukade fot! Av mig kan ni förvänta er ett tufft spel med mycket vart. Kanske kan få till min specialare vem vet! Hoppas vi ses i hallen, det är där fredagsmyset blir :)

Tack för svar och lycka till!

Matchdag; 28/10

Tid: 19:45

Plats: Sävsjö sporthall