Skip to main content
Tränarduon komplett - Björn Fransson klar som tränare för herr A

Tränarduon komplett - Björn Fransson klar som tränare för herr A

onsdag, 29 juni 2016 Posted in Herrar

Björn (till höger) under sin tid som damtränare

Även kommande säsong kommer representationslaget på herrsidan att ledas av en duo. Per Swärdh fortsätter som bekant resan med herr A och nu är det klart vem det blir som han kommer att kampera ihop med.

Björn Fransson, som förra året var en av tränarna för Sävsjö IBK dam A, är välbekant inom IBK-kretsar och har figurerat både som spelare och ledare under en längre period i klubben. Nu har han alltså tackat ja till att vara med och leda Sävsjö IBK herr A i division 1 Södra Götaland under säsongen 16/17.

Sportkommittén är mycket nöjd med att ha nått en överenskommelse med Björn, som till vardags är projekt- och förbättringsledare på Carlfors Bruk i Huskvarna.

”Björn är en kompetent, ambitiös och målinriktad person som träder in i helt rätt tid i herrarnas organisation. Han kommer att bidra med kunskap, erfarenhet och nya tankar och idéer som han b.la. kan hämta från sitt yrkesliv, vilket redan har gett avtryck på försäsongsupplägget för herrarna. Björn, som hittills byggt upp en meriterande tränarkarriär, känner till föreningen väl och vi är väldigt tillfreds med att kunna genomföra en intern värvning av denna kaliber.”

 

En längre intervju med Björn Fransson kan ni se fram emot framöver.

 

Ps: Glöm inte att följa Sävsjö IBKs representationslag på instagram: @sibkherr och @sibk_dam